Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

2023.12.01.
Csatlakozz Egyesületünkhöz!
Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

Légy tagja támogató közösségünknek!

Nem szeretjük a sablonokat! Őrizd meg egyéniséged, hisz ez segíti a látogatóinkat döntésükben. Viszont szeretjük az automatizmusokat, hogy mindenkinek több ideje maradjon a lényegre. Állítsd össze szabadon publikus térképes profilodat. Csatlakoztasd azt a már meglévő online rendszered, amelyiket szeretnéd: weboldalad, saját időpontfoglaló rendszered, vagy akár vevőid értékeléseit gyűjtő Facebook és Google profilodat is. Ha nincs ezek közül valamelyik, viszont szeretnéd, hogy legyen, semmi gond. Mi ezekben a szolgáltatásokban is segítünk!

Az Egyesület által folyamatosan fejlesztett és reklámozott felületen, így minden információ rendelkezésre fog állni RÓLAD. Úgy mint elérhetőségeid, a szolgáltatásod leírása, értékeléseid vagy időpontfoglaló rendszered, amennyiben használsz ilyet. Ajánlunk a figyelmébe RRE kedvezménnyel a booked4.us okos időpont foglaló rendszerét. Ily módon szakemberkereső profilodról  látogatóink már egy kattintással foglalhatnak is hozzád időpontot. A mi feladatunk pedig, hogy növeljük nézettségedet és csökkentsük kiadásaidat.

Szolgáltatásaidat az online médiában fizetett hirdetésekkel népszerűsítjük, mint például: Google, Facebook, LinkedIn, Twitter, stb. felületeken. 

Tagságoddal jogosult vagy használni a Google keresésre első helyen megjelenő, több ezer fős potenciális vendégkörrel rendelkező Facebook csoportunkat, melyhez szorosan tartozik a szintén első keresési helyeken megjelenő, SEO kereső optimalizált www.terkepesmasszorkereso.hu felületünk. Valamint Facebook szakember-támogató csoportunkat is elérheted, ahol álláslehetőségek és kezelőhely bérleti lehetőségek, továbbá még sok hasznos információ vár téged.

Továbbá az Egyesület kedvezményeket vív ki tagjai számára hasznos szolgáltatók termékeire, hogy még tovább csökkenthessék kiadásaikat. Ilyen kedvezmények például: online és nyomdai marketing szolgáltatások árai, időpontfoglaló rendszer használat díjai, stb. És a felsorolás még folytatódik!

Mi, a Rekreációs és Regenerációs Egyesület egy civil szervezet vagyunk. Értetek és a társadalom egészségi állapotáért dolgozunk!

A 2021. évben megalakult Egyesületünk a tevékenységét teljesen ingyen végezte 2023. október 30-ig.

Más szolgáltatókkal ellentétben, Egyesületünk a későbbiekben sem kér jutalékot. A tagságért kizálólag egyesületi tagdíjat szed, melyet 2024. június 30-ig ingyenessé tett. 

Ugyanakkor nekünk is vannak a határaink, ezért 2023. szeptember 1-től az ingyenes tagság mellett felületeink használatáért évi 12.000 Ft működési hozzájárulást kérünk, mely az újonnan csatlakozók tagsági feltétele 2024. június 30-ig.

A tagdíjak tekintetében azonban 2024. július 1-től sem leszünk elvetemültek, ugyanis a 24.000 Ft-os éves tagdíj fokozatosan kerül bevezetésre, a meglévő tagjaink hűségének honorálásával. Kérjük, ide kattintva olvasd el a tagdíjak bevezetését részletesen bemutató cikkünket.

A tagságnak viszont van még egy feltétele, mégpedig az, hogy tevékenységedet legálisan és szakképzetten végezd. 

Tehát ennyire egyszerű az egyesületi tagság és ráadásul még gazdaságos is!

Az Egyesület magyar és EU-s pályázatokon is indul. Az elnyert támogatásokat a tagjai, illetve a társadalom érdekében, szolgáltatásainak fejlesztésére fordítja. 

Kérjük, te is támogass minket tagságoddal, hogy minél nagyobb hasznára legyünk embertársainknak!

Ha ennél is több részletet szeretnél, akkor tekintsd meg egy korábbi cikkünket is: Regisztráld szolgáltatásod regenerációs szakemberként!

Az Egyesületünk működését és a regisztrációt bemutató oldalunkhoz pedig kattints ide: egyesulet.likeyourbody.net

Várunk szeretettel tagjaink közé!
Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net





SZÓLJ HOZZÁ A CIKKHEZ

Facebook hozzászólások

KÖVESS MINKET

Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net