Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

Okos időpontfoglaló rendszer, ami neked kell!

Okos időpontfoglaló rendszer, ami neked kell!

2023.12.12.
Okos időpontfoglaló rendszer RRE kedvezménnyel
Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

Szeretnéd megelőzni a versenytársaidat, megtöbbszörözni magad a hétköznapokban? Nem gondolkodsz titkárságban, sem 0-24 órás telefonközpontban és szuper lenne, ha valaminek köszönhetően mégis több időd jutna főtevékenységedre?

booked4.us_idosporolo_okos_idopontfoglalo.jpg

booked4.us a Rekreációs és Regenereációs Egyesület tagjainak, akik a társadalom jó közérzetén munkálkodnak partnerkapcsolatuk keretén belül kedvezményt biztosít, hogy támogassa a társadalmi felelősségvállalást, hogy még könnyebb legyen a szakemberek dolga!

Mivel foglakozik a booked4.us?

A booked4.us egy weboldalba ágyazható online foglalási naptár, amelyet különböző vállalkozási profilok szerint testre lehet szabni. A rendszer lehetővé teszi, hogy a vendégek bárhonnan, bármikor kényelmesen tudjanak online időpontot foglalni. A szolgáltatók pedig minimalizálhatják a telefonhívásokra szánt időt, ezzel optimalizálva munkaidejüket.

boooked4.us_fitness_pelda.webp

Kiknek nyújt megoldást a booked4.us?

A booked4.us elsősorban magyar vállalkozások számára nyújt segítséget, kiszolgálva a legkülönbözőbb szolgáltatási területekről érkező ügyfeleket. Regenerációs és rekreációs vállalkozásoknak, gyógytornászok, masszőrök, edzők, valamint fitness és wellness központok, egészségügyi intézmények, szépségszalonok, tanácsadók és coachok, oktatási intézmények, állatorvosi rendelők egyaránt használják foglalási naptárunkat.

 

A booked4.us időpontfoglaló rendszer főbb funkciói:

Az előbb felsorolt funkciók mellett egyedi integrációs lehetőségeket is biztosítunk, így a booked4.us rugalmasan testreszabható, és beilleszthető bármely vállalkozás meglévő rendszerébe. Kiemelkedő figyelmet fordítunk a GDPR-konform adatkezelési funkciókra, ezzel biztosítva a maximális biztonságot és adatvédelmet.

A booked4.us online fizetési funkciója kezelési költség nélkül könnyíti meg vállalkozásod működését.

Az online fizetéshez Barion fiók kialakítása szükséges, ez integrálható az időpontfoglalóba. Automatikus számlázáshoz jelenleg kizárólag Számlázz.hu fiók köthető be a booked4.us-hoz. A foglalásokhoz tartozó tranzakciók és számlák áttekintésére az időpontfoglaló felületén is van lehetőség, valamint a könyvelő a megfelelő Barion/Számlázz.hu hozzáférésekkel a külső rendszerekben tudja ezeket kezelni. A funkcióról részletesebb beállítási információkat blogunkon olvashattok: Az online fizetés megkönnyíti vállalkozásod működését.

Felhasználóink visszajelzései alapján kiemelkedő mindemellett magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk. Ügyfeleink számára díjtalan naptár kialakítási konzultációt biztosítunk, hogy közösen megtaláljuk a vállalkozás működéséhez legmegfelelőbb megoldásokat. Emellett bármely később felmerülő kérdésben is gyors segítséget nyújtunk.

A booked4.us okos időpontfoglaló rendszer az ingyenes 14 napos próbaidőn felül, előfizetés indításakor további 1 hónap ingyenes időszakkal támogatja a Rekreációs és Regenerációs Egyesület tagjait.

Hogyan tudja mindez megkönnyíteni a vállalkozások tevékenységét?

A booked4.us hatékony eszközöket kínál a vállalkozások mindennapi tevékenységeinek megkönnyítésére. Minimalizálja az időpontegyeztetésre szánt órák számát, ezáltal lehetővé teszi, hogy a munkatársak az igazán fontos feladatokra koncentrálhassanak. Az automatikus emlékeztetőknek köszönhetően aktívan csökkenti az elfelejtett időpontokat. Emellett, a letisztult és könnyen kezelhető felület mindenki számára egyértelművé teszi a rendszer használatát elősegítve a hatékony és zavartalan ügyfélkiszolgálást.

Alakítsd ki időpontfoglaló felületed és oszd meg, használd akár weblapként.
Milyen kedvezményekben részesíti a vállalkozás a partnerkapcsolat keretein belül az RRE tagjait?

Az RRE tevékenysége fontos szerepet tölt be a társadalmi felelősségvállalás terén. Kiemelten pozitív számunkra, hogy az egyesület nagy hangsúlyt fektet az egészségmegőrzési technikák és a rekreáció népszerűsítésére, valamint a közérzetjavító szakemberek munkájának elősegítésére. Az RRE online megoldásaival mindenki számára könnyen elérhetővé és átláthatóvá teszi az egészségügyi- és sportszakemberek által kínált szolgáltatásokat. Nagy örömünkre szolgál a partnerkapcsolat kialakítása egy olyan egyesülettel, amely törekvései egyértelműen tükrözik azokat az értékeket, amelyeket mi is magasra értékelünk.

A booked4.us kedvezményt biztosít minden felhasználó számára, aki az RRE felületéről indítja regisztrációját. Azok a tagok, akik a 14 napos ingyenes próbaidő után elindítják booked4.us előfizetésüket, az első szolgáltatási időszakban további 1 grátisz hónapot kapnak.

Szakemberként már csak ezért is megéri a Rekreációs és Regenerációs Egyesület tagjának lenned!

Meglévő tagjaink ne felejtsék el csatlakoztatni booked4.us időpontfoglaló rendszerüket a likeyourbody.net Térképes szakemberkereső felületeken megjelenő publikus profiljukhoz és az ilyen esetekben az Egyesületnél igényelni a számukra járó kedvezményt.

Az Egyesület kedvezményeket vív ki tagjai számára hasznos szolgáltatóknál és azokat javukra fordítja. A kedvezményeket biztosító szolgáltatók listájához kattints ide.

Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

SZÓLJ HOZZÁ A CIKKHEZ

Facebook hozzászólások