Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

Regenerációs szakember, masszőr képzés az EFEB-en

Regenerációs szakember, masszőr képzés az EFEB-en

2024.02.05.
Masszőr képzés az EFEB Felnőttoktatási Központnál
Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

Egyesületünk szeretné támogatni a hivatásukat keresőket azzal, hogy bemutatja az elismert, hivatalos szakemberképzést, valamint azok intézményrendszerét. Ezáltal is segítve, hogy elismert szakemberek álljanak készen a társadalom változatos problémáinak kezelésére. 

Ennek céljából kérdéseinkkel megkerestük az EFEB-et, hogy mutassa be regenerációs szakember képzését a hivatásukat keresők számára. Az EFEB Felnőttoktatási Központ örömmel fogadta az Egyesület kezdeményezését és támogatja a jövőbeni együttműködést.

Megtudtuk többek között azt is, hogy a 2021. évtől megszüntetésre került OKJ 54 726 04 Gyógymasszőr szakképesítés helyett milyen új típusú, államilag elismert szakképesítésre tehetünk szert.

RRE: Szeretnénk, ha a hivatásukat keresők széles körben megismernék a képző intézményt és annak regenerációs képzéseit.

EFEB: Az EFEB Felnőttoktatási Központ 20 éve foglalkozik felnőttképzéssel. Ez idő alatt kb. 60 ezren végeztek nálunk szakmai tanfolyamot. Regenerációs szakember képzéseink között jelenleg 👉svédmasszőr és 👉regeneráló wellness szakember képzést kínálunk. Az előbbi esetben a résztvevők a képzés elvégzését követően EFEB-es tanúsítványt, az utóbbinál állami bizonyítványt kaphatnak.

RRE: Mi a különbség a volt OKJ-s képzés és a jelenlegi képzések között?

EFEB: Hasonló a két rendszer, de a korábbi OKJ-s képzések egy részét jelenleg csak állami szakképzési központokban tudják elvégezni a résztvevők. Korábban a felnőttképzők is vizsgáztathatták a tanulóikat, az új rendszerben viszont csak képezhetnek, vizsgázni az állami független vizsgaközpontokban lehet.

RRE: Hogyan, illetve mennyire alakította át oktatásukat az online képzés?

EFEB: A covid óta jelentősen megnövekedett az igény az online képzések irányába. Természetesen ehhez a képzőknek is fel kellett nőni, mind a tananyag interaktívabbá tételében, mind a technikai háttér biztosításában. A gyakorlati képzések esetében ez nem, vagy csak nehezebben valósítható meg, de az elmélet itt is ilyen formában zajlik.

RRE: A gyakorlat megszerzéséhez milyen lehetőségeket biztosít az intézmény?

EFEB: Azon tanfolyamok esetében, ahol gyakorlati oktatásra kerül sor, ott minden esetben az EFEB saját gyakorlati termeiben tanulhatnak a résztvevők.

EFEB-felnottoktatasi-kozpont-regeneracios-szakmeber-kepzes-masszor.jpg

RRE: Milyen lehetőségek nyílnak az Önök által képzett szakemberek karrier lehetőségeire?

EFEB: A 20 éves működésünk során nagyon sok munkáltatóval kerültünk kapcsolatba, az egyéni vállalkozóktól kezdve egészen a nagy multinacionális cégekig. Az innen érkező pozitív visszajelzések alapján elmondható, hogy az EFEB-nél elvégzett tanfolyam nemcsak egy papírt, hanem komoly tudást is biztosít, amit a munkaerőpiacon örömmel fogadnak a munkáltatók.

RRE: Milyen gyakran indulnak a képzések?

EFEB: Általában negyedévente indítjuk a képzéseinket.

Köszönjük EFEB! A képzésekről bővebb információ található az EFEB Felnőttoktatási Központ weblapján, az efeb.hu-n, ahol egyúttal a jelentkezés is megkezdhető a képzésekre.

Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net





SZÓLJ HOZZÁ A CIKKHEZ

Facebook hozzászólások

KÖVESS MINKET

Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net