Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

Blog - synergia - SEO - linképítés - népszerűsítés

Blog - synergia - SEO - linképítés - népszerűsítés

2023.10.05.
SEO beállítással, linképítéssel népszerűsítjük online jelenléted
Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

Segítünk a szakembereknek, hogy egy egészség-specifikus (pl.: masszőrkereső, edzőkereső szavakra) webes keresés alkalmával felületeink által az elsők közé kerüljenek. Elektromos motorként szinenergiában működve rásegítünk az online jelenlétükre, mint egy e-Bike. E-MTB-kal messzebb jutsz ugyanannyi erővel, mint egy sima biciklivel. A lényeg, hogy blogunk linképítési célt is szolgál az Egyesület tagjai és partnerei számára.

Mit is jelent ez?

A Google vagy a Bing, illetve egyéb ismert keresőoldalak a weblapodat nem fizetett keresési eredményként, ragsorolás szerint listázza. A keresések rangsorolásának beállításánál jön képbe a keresőmotorok optimalizálása, azaz a SEO - search engine optimization. Maga a folyamat összetett művelet. A hatékonyság érdekében ismerni kell az online tartalmakat kívülről-belülről, akár egy webdesigner bevonásával.

A lényegre térve, az oldalad megjelenésének javítása az organikus (nem fizetett) keresési találatok között, többek között függ a tartalmak, a weblap szóhasználatán, az alkalmazott szavak trendjén, a szöveg kiemelések és címzések forráskódolás tartalmától, mivel a keresőmotorok algoritmusai ezekre fektetnek hangsúlyt.

A keresőmotoroknál, az "automatizált botoknál" jelentős piros pontokat lehet elérni linképítéssel, egy másik weboldalról való visszahivatkozással a te honlapod egyik oldalára. Ahol a linket elhelyezik, az a "backlink" forrás oldala, ahová vezet, az pedig a "céloldal". A link szövegét pedig "horgonyszövegnek", vagyis anchor text-nek nevezik.

Légy egyesületi tagunk, illetve tagjainkat támogató partnerünk és jelenjen meg "horgonyszöveged" blogunkon cikk formájában. Kérd egyesületi tagságod, illetve nézzd át, hogy miként törekszünk a partnerkapcsolatra.

Írj hiteles cikket táplálkozás, rekreáció (mozgás, sport), klímaterápia (túrázás, aktív pihenés) és regeneráció (passzív pihenés, masszázs), rehabilitáció, klinikumok témakörben.

Vedd fel velünk a kapcsolatot a blog@likeyourbody.net levelezési címünkön, hogy megjelenhessen cikked a blogunkon. Ennek hivatkozása pedig céloldalként a szolgáltatásod online felületére (pl. a weblapodra) mutasson.

Ezt követően megkezdődik a Rekreációs és Regenerációs Egyesület népszerűsítő folyamata. Látogatóink könnyebben megtalálnak, mert szolgáltatásod megjelenik SEO-zott és fizetett reklámmal népszerűsített Térképes szakember kereső felületünkön és a cikked szövege, valamint hivatkozásaid a keresőmotorok által indexelésre kerülnek Blog felületünkön keresztül. Ezáltal integrálódik az internet keresési háttértárába és egyénileg is előrébb kerülsz a keresési eredményeknél.

Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

SZÓLJ HOZZÁ A CIKKHEZ

Facebook hozzászólások