Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

Like Your Body - Az online jelenlét fontossága

Like Your Body - Az online jelenlét fontossága

2023.09.22.
A szolgáltatók online jelenlétének szükségessége napjainkban
Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

Napjainkban, a szolgáltatók állandó online jelenléte a mesterséges intelligenciával is megtűzdelt interneten már elengedhetetlen. Ebben a világban, ahol a járókelők nagy többsége az utcán sétálva egy cégért vagy egy kiragasztott hirdetést sem vesz észre - mert a mobiljába feledkezik -, ott kénytelenek vagyunk weblapunkkal kitűnni és a közösségi média eszközeit javunkra fordítani. Azaz reklámozni a felületeket és speciális marketing elemeket alkalmazni az élen járás érdekében. Érdemes hirdetésekkel megtalálnunk az utca emberét a tenyerében összefutó világháló útján. 

A személyes tapasztalatot, a tartalmat semmi sem pótolja, viszont továbbra is fontos, hogy nem elég jónak lenni, hanem jónak is kell látszani, tehát az online térben szolgáltatásunk tartalmát hitelesen kell tükrözni. Egy weblap “rólam” részének egyedien megfogalmazott leírásán túl, legyen feltüntetve a “kapcsolat” részben a kezelőhelyiség pontos címe, telefonos elérhetősége is. A vállalkozás adatait (adószám) az “Általános szerződési feltételek” és az “Adatvédelmi szabályzatunk” részben tüntessük fel. Ezeket az adatokat egy legálisan működő vállalkozás nem titkolja, ráadásul nem személyes, sőt, nyilvános adatok. Érdemes időtakarékos automatizmusokat alkalmaznunk, mint például egy jó időpontfoglaló rendszer. Ezáltal, ha már beindult a vállalkozásunk, több időnk marad minden másra.

A regenerációs szakemberek személyes adatokat kezelnek, ugyanúgy mint a weblapok, közösségi felületek. Az Általános adatkezelési tájékoztatóból, azaz “GDPR szabályozókból” ezeknek az adatkezelési folymatoknak kell kiderülniük. A szabályozókat a kezelőhelyiségben és az online felületeken is elérhetővé (megismerhetővé) kell tenniük. (A témát érintően olvasd el korábbi cikkünket, mely szól, hogy "Kell-e neked a GDPR?")

Abból kiindulva, hogy a szolgáltatók gazdasági tevékenységüket legálian végzik, figyelmet kell fordítani a szabályozók kialakítására. 

Felgyorsult és turbulens világunkban nagy a reklámzaj. Rengeteg megoldás áll rendelkezésünkre az online jelenlét fenntartására és fizetett csatornák biztosítására, hogy szolgáltatásainkról azokon keresztül tömegekhez juttassanak el adatokat.

Online jelenlétünket kezdjük Google Maps regisztrációval, egy Facebook oldallal vagy weblappal, illetve egyéb közösségi felületekkel. Sőt, ezek mindegyike szükséges az állandó virtuális térbeli jelenlétünkhöz. 

Kérjük személyesen is az ügyfeleinktől, hogy szövegesen értékeljék és ajánlják szolgáltatásainkat a beállított online felületeinken. Erre remek megoldás lehet egy figyelemfelhívó Google, Facebook, stb. értékelő felületre mutató QR-kód vagy NFC pont a kezelőhelyiség várótermében vagy az edzőteremben.

Mindenhez idő kell - még a bináris világban is -, hogy weblapunk kulcsszavaira rátaláljanak a keresőfelületek úgymond robotjai, illetve amíg értékeléseket kapunk közösségi felületeken és a fizetett reklámok elkezdenek felugrani a usereknél.

Az Egyesületünk tagjai számára, az online jelenlétük növelésére - igaz korlátozottan - linképítési céllal rendelkezésre bocsájtja a blog.likeyourbody.net felületét. Erről a következő cikkünkben, a "SEO beállítással, linképítéssel népszerűsítjük online jelenléted" címmel olvashatsz.

Az online jelenlét bármilyen kombinációban nyerő tud lenni.

  • Az online jelenlét növeli a vállalkozások láthatóságát.
  • Az online platformokon való jelenlét lehetővé teszi a célközönség elérését.
  • Az online értékesítés és marketing hatékony eszköz a növekedéshez, szolgáltatásunk minőségének bemutatására.

Első lépésként regisztráld Google “Céged” és hozz létre értékelések fogadására alkalmas Facebook oldalt. Kérj segítséget weblapod elkészítéséhez és kapcsold össze mindezeket a Regenerációs és Rekreációs Egyesület által fejlesztett keresőfelülettel és élvezd támogatásunkat. Egyesületi tagként továbbra is megmarad függetlenséged, viszont mint egy e-bike motorja, az RRE rásegít az online jelenlétedre, mégpedig fizetett reklámokkal és SEO tartalmakkal, hogy a környezetben felfigyeljenek tevékenységedre.

Az Egyesületünk teljes mértékben magyar alapítású, érdekképviseletre szakosodott szerveződés és nem egy nyereségorientált gazdasági társaság. Tagdíjak és működési hozzájárulás teszik ki a tagság pénzügyeit. Ezt úgy alakítottuk ki, hogy ne legyen megterhelő tagjaink számára, viszont mégis pénzügyileg fedezve legyenek közös érdekeink. Célunk a társadalom egészségi állapotának megóvása és fejlesztése, biztosítva hozzá a hiteles szakmai hátteret.

Szeretnénk közös nevezőre hozni a szükséges információt az adattengerben a rekreációt és regenerációt kereső látogatók számára. Csatlakoztatott felületed értékeléseit összegezzük egészség specifikus oldalainkon és kifejezetten a látogatóink problémáival releváns szolgáltatásaid kerülnek előtérbe. Ezzel időt és energiát spórolunk mindenki számára!

Egy helyen, egészség orientált oldalunkkal minden közösségi felület előnyét egyesítjük tagjaink számára.

Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net

SZÓLJ HOZZÁ A CIKKHEZ

Facebook hozzászólások

KÖVESS MINKET

Próbáld ki rekreációs és regenerációs szakember kereső felületeinket: www.likeyourbody.net